parallax background

Uw eigen schoolapp!

Responsive webdesign
2 maart 2010

Zorg voor duidelijke communicatie binnen uw school met uw eigen schoolapp! Ouders hebben één centraal platform waar nieuws, evenementen en social media samen komen. De nieuwsberichten kunnen realtime online gezet worden zodat iedereen op de hoogte is.

Begin oktober 2016 lanceert Melange Design haar eerste schoolapps en niet zonder succes. Het design sluit geheel aan aan de huisstyle van beide scholen en de apps zijn voorzien van handige items waar ouders gemakkelijk informatie van af kunnen halen Zorg voor duidelijke communicatie binnen uw school met uw eigen schoolapp! Ouders hebben één centraal platform waar nieuws, evenementen en social media samen komen. De nieuwsberichten kunnen realtime online gezet worden zodat iedereen op de hoogte is.

Push Notificaties

Stel iedereen met één druk op de knop op de hoogte van belangrijk nieuws.

Betaalfuncties

Met de betaalfunctie, kunnen ouders gemakkelijk schoolgeld en schoolreisjes betalen via iDeal. Bereik meerdere ouders door een gemakkelijke en veilige manier van online betalen.

Een duidelijke communicatie is altijd belangrijk! Zorg dus dat uw ouders alle communicatie altijd bij de hand hebben! Altijd in hun broekzak!

Alle belangrijke voordelen op een rij:

- Contact pagina met telefoon nummer en adres
- Overzichtelijke nieuwspagina
- Overzichtelijke agenda met mogelijkheid om op te slaan in eigen agenda
- iDeal betalingen
- integratie van overige apps zoals Seesaw en ouderportaal
- Absentie en verlof aanvragen
- Overzicht van alle teamleden met email
- Facebook integratie voor ouders die geen facebook hebben
- Push notificaties aan alle ouders of alleen bepaalde groepen
- PDF upload voor alle brieven die meegegeven worden
- Een overzicht van alle vakanties
- Video intregatie (youtube)
- Beveiligde of openbare foto gallerij van alle groepen


19 juni 2019

Uw eigen folder verspreiden

Wilt u uw bedrijf promoten in uw eigen regio? Wilt u meer aandacht voor uw school? Heeft u een belangrijk evenement te promoten zoals een open dag? Wilt u ouders bij een bezoek aan school een flyer meegeven met de belangrijkste informatie?
19 juni 2019

Bestel nu uw eigen schoolkalender!

Speciaal voor CBS De Oranjerie, De Pr. Margrietschool en de Pr. Amaliaschool in Zoetermeer heb ik al eerder hun kalender mogen ontwerpen. Wilt u ook een leuke schoolkalender? Bent u op zoek naar een oplossing om ouders en kinderen meer te betrekken bij uw school?
21 maart 2019

PWA de toekomst?

Bent u op zoek naar een native app geschikt voor meerdere platformen zoals de Google play store en de Apple Playstore? Het maken van een native […]

0101

momenteel bent u offline